Van maandag 16 t/m donderdag 19 november 2020.

Sta stil bij jouw volgende stappen van zinvol leven en persoonlijk leiderschap.

Juist in deze tijd zijn we door corona gedwongen om meer op ons zelf te staan en bij ons zelf stil te staan. Dat vraagt om leiderschap, persoonlijk leiderschap. Bekijk hier het programma.

Nu er beperkingen zijn om je dichtbij te verbinden met anderen, word je je bewust dat jij het zelf bent, die het verschil kan maken.

Je realiseert je in je ontwikkeling waarschijnlijk meer en meer dat jouw normen en waarden niet altijd samen lopen met die van je ouders of met de organisatie, waarin jij werkzaam bent. Zo ontstaat er ruimte om je aan je eigen persoonlijke ontwikkeling te wijden en om je huidige situatie/positie? te heroverwegen: waar sta jij nu? en waar zou je heen willen? welke stappen wil je zelf zetten de komende jaren en welke ruimte wil je /heb je om ook bij te dragen aan de wereld en de mensen om je heen?

Dit verlangen willen we graag met je onderzoeken en ook praktisch vertalen naar wat je te doen staat.

Net als jij nemen we hier de tijd voor en heeft onze retraite plaats in november, midden in de herfst. De herfst is voor veel mensen een periode van herbezinning én de herfst staat voor de oogsttijd. Deze herbezinning kan je tijdens de retraite volledig de ruimte geven en is een mooi moment om stil te staan bij wat jij kunt oogsten en veranderen.

Eduard van Vloten en Lydia Schippers kennen elkaar al 30 jaar en hebben op verschillende tijden en plekken samengewerkt. Eduard geniet nu volop van het leven na werk en Lydia werkt met veel energie aan verschillende projecten op het gebied van leiderschap. Beiden zijn ook trainer, coach en adviseur en houden van kleuren buiten de lijntjes, met oprechte betrokkenheid en in verbinding. Eduards levensmotto is: laat het stromen en dat van Lydia is doorpakken, dat ook de naam is van haar bedrijf.