Persoonlijke ontwikkeling voor jongeren en volwassenen.

· Wil jij inzicht krijgen waar je goed in bent?
· Wil je ontdekken wat jouw talenten zijn?
· Weten waar jij energie van krijgt?

Inzicht in jezelf helpt je bij het maken van keuzes voor studie of werk. Inzicht krijgen in je krachten, valkuilen en ontwikkelpotentieel gaan daarbij helpen. Ontdek het met een ODC meting. Deze wordt gegeven door Lydia en Maurits.

Maurits Uipkes en Lydia Schippers werken samen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en kennen elkaar ruim 15 jaar.

Lydia Schippers heeft ruime ervaring met dit soort vraagstukken en Doorpakken, haar bedrijf valt onder de CRKBO regeling en ze is geregistreerd coach.

Maurits Uipkes heeft ruime ervaring met HR vraagstukken en werkt als trainer /coach momenteel onder andere voor het CVD als strategisch adviseur.

Samen werken ze als ODC professionals. ODC is een meetinstrument om iemands onbewuste drijfveren in kaart te brengen. Dit kan op individueel en op team niveau en zou ook ingezet kunnen worden voor de ontwikkeling voor de OR als team. Een ODC meting is er voor zowel voor volwassenen als voor jongeren!

Vraag de meting nu aan

Ben je tussen de 11 en 16 jaar? Dan hebben we schriftelijke toestemming nodig van je ouder(s)/verzorger(s). Ouder dan 16? Toestemming is niet nodig. Ze zullen het fijn vinden als je ze wel op de hoogte brengt. Uitsluitend gecertificeerde terugkoppelaars, -coaches en –behandelaars mogen met de ODC werken, rekening houdend met de beroepsethiek die geldt in de jeugdzorg. Er is een ethische commissie opgericht die de juiste toepassing van wettelijke kaders en ethische gedragsregels bij werken met minderjarigen borgt.