Welkom op mijn site!

Ik ben een een ervaren coach, adviseur, trainer en vrijdenker.

Mijn kernkwaliteiten zijn: Innovatief, praktisch, deskundig, nieuwsgierig, betrokken, enthousiast, creatief en betrouwbaar.

Arbeidsvoorwaarden is een verbindend thema in mijn loopbaan. Ik ben betrokken, enthousiast en heb oprechte belangstelling voor wat er in mensen en organisaties omgaat. Kijk voor referenties over wat klanten over mij zeggen.

Door mijn deskundigheid op het gebied van arbeidsvoorwaarden, medezeggenschap, innovatie, veranderingsprocessen w.o. reorganisaties kan ik snel en praktisch betekenis geven voor organisatie en individuen. Mijn rol is vaak die van trainer, begeleider, interimmanager of teamcoach.

“Ze verstaat de kunst om zich te blijven verwonderen en zich af te vragen waarom het gaat zoals het gaat. Die nieuwsgierigheid en haar directe manier van analyseren en communiceren spreekt veel opdrachtgevers aan. Lydia denkt graag en goed buiten geijkte kaders en is ontvankelijk voor ‘anders’ en ‘creatief’.”

Ik ben afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit als socioloog in sociaal economisch beleid en niet westerse sociologie. Daarna gewerkt als leidinggevende p&o er, cao onderhandelaar, reisleider Azië, docent, organisatieadviseur, interim manager, trainer en coach.

Mijn klussen lopen nu uiteen van projectleider , toezichthouder, teamcoach, adviseur en ik vind dat juist allemaal leuk om zo te doen.

Met veel enthousiasme werk ik nu samen met Eduard van Vloten voor onze retraite VertraagDeTijd en met Maurits Uipkes aan persoonlijke ontwikkeling voor jongeren, zie ook verderop op mijn site.

Ik woon in Rotterdam Nesselande en ben daar actief in de wijk, in de leesclub en de moestuin.

Handig om te weten dat ik als erkend medezeggenschapstrainer ingeschreven sta bij het Register MZ-opleiders, gecertificeerd ODC professional ben en dat Doorpakken is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).