Ik bel Lydia als er gedoe is. Lydia luistert empatisch èn vraagt scherp door. Je komt bij haar niet weg met een omtrekkende beweging. Lydia heeft een scherp oog voor belangen en posities, maar blijft volstrekt onafhankelijk en vertrouwt op haar eigen oordeel. Positief, resultaatgericht, menselijk.

Dick Ernste, PUM Netherlands senior experts

————————————————————————————

“Lydia is creatief, nieuwsgierig en sluit mooi aan bij de vraag die ik heb. Daarna weet ze alsnog het randje op te zoeken, waardoor je samen tot verrassend passende oplossingen komt”.

Wilma Ruis, organisatieadviseur aangesloten bij De Beuk

—————————————————————————————

Ik beveel Lydia aan als OR-en op zoek zijn naar een trainer. Lydia combineert haar vrolijkheid en enthousiasme met veel kennis en werkervaring. Ik heb haar meegemaakt in verschillende rollen: procesbegeleider, trainer maar ook als coach. Al deze rollen vervult ze met deskundigheid. Ze heeft veel kennis van arbeidsverhoudingen, groepsprocessen en persoonlijke ontwikkeling. Ze gebruikt daarbij geweldige creatieve werkvormen. Echt een aanrader!

Carin Benders, voorzitter OR Inspectie SZW

—————————————————————————————-

Ik ken Lydia al jaren als collega, coach, organisatieadviseur en briljante denker. Met een enorme creativiteit en inzet brengt zij een grote meerwaarde in de meest complexe en gevoelige thema’s. Altijd met interesse in de bijzonderheden van elk mens apart, en in een samenwerkingsverband. 

Je wordt blij van Lydia

Bart van Amerongen, Pole4  en Partner Groeifabriek

—————————————————————————————

Lydia is een verbinder en zéér betrokken bij (de mensen achter) de organisatie. Ze heeft altijd oog, en oprechte belangstelling, voor de mens en voor alle bijzondere details en karaktereigenschappen die met de mens gepaard gaan. Ze is zeer terzakekundig, heeft veel kennis en ervaring, geeft heldere adviezen en gaat met directheid op haar doel af. Ze weet organisaties naar een volgend niveau te tillen en is een fijne gespreks- en sparringpartner. Lydia is van het hart én het verstand. Ze is altijd zeer betrokken bij de organisatie.

Marijtje Pronk, directeur Theater de Veste

—————————————————————————————

Lydia heeft jarenlang training en ondersteuning gegeven aan twee OR’en en is betrokken geweest bij de reorganisatie van ons medezeggenschapsmodel. Haar creatieve en vernieuwende ideeën, kennis van ervaringen bij anderen en knowhow van de wettelijke kaders hebben een vooruitstrevend en spannend nieuw model opgeleverd. Samen met cliënten en vrijwilligers geven medewerkers in één centrale raad vorm aan de medezeggenschap binnen onze organisatie. Samenwerken met Lydia is een feestje: met humor en op lichte wijze maakt ze ook de meest droge stof interessant.  

Annemarije Bousema, Directie Stichting SJP, hoofd compliance 

—————————————————————————————

Wie er worstelt met ingewikkelde processen of op zoek is naar een gezamenlijke visie kan bij Lydia terecht: zij kan creatief, geïnspireerd en met grote inzet mensen helpen zicht te krijgen op hun situatie en hen perspectief helpen vinden om op een andere manier te werken en samen te werken. Dat geldt zowel voor medewerkers die zich bezig houden met medezeggenschap als voor bestuurders en directeuren. Zij zorgt ervoor dat er gezegd kan worden wat gezegd moet worden en ze creëert draagvlek om samen verder te gaan.

Het lukt Lydia om vanuit haar deskundigheid, ervaring en persoonlijke betrokkenheid anderen enthousiast te maken en te stimuleren om mee te doen of mee te gaan doen. Dat werkte bij mij heel goed. Door haar stimulans ben ik bij de centrale medezeggenschap betrokken geraakt.

Louise Blok, De Bilthuysen

—————————————————————————————