zeilen_760x200
Buiten de kaders....

Vier de Tweede helft, een retraite week in Bergen aan Zee, op 22,23 en 24 mei 2019

Op verzoek van deelnemers die met ons gewerkt hebben, opdrachtgevers en mensen die we gecoacht hebben, organiseren Hans en Lydia een heerlijke retraite/persoonlijke ontwikkelingsweek in Bergen aan Zee. Wanneer je mee wilt, stuur ons dan even een mail en dan gaan we met je in gesprek om zo jouw wensen te horen. Kijk ook naar www.vierdetweedehelft.nl

De kosten houden we laag voor deze dagen, zodat geld geen belemmering hoeft te zijn. We hebben er al veel zin in!

 

Een leiderschapsprogramma in Zanzibar

Bent u al een jaar of 10 leider. Werkt u een beetje op de automatische piloot? Lost u dilemma’s steeds op dezelfde manier op? Kriebelt er iets maar weet u niet wat? Bent u bereid uw kwetsbaarheid en kracht onder ogen te zien, maar zoekt u een veilige plek om dit te doen? Dan wordt het tijd om deel te nemen aan ons leiderschapsprogramma Buiten de kaders.

Buiten de kaders is een programma waarbij innovatie, creativiteit en visieontwikkeling een belangrijke rol spelen.

 

Werkwijze
We werken met de theorieën van Covey, Ofman, Hal enSidra Stone, theorie U en de Benedictijnse levenswijze. We werken met werkvormen die ongewoon en inspirerend zijn.

Praktische Informatie
Plaats: Zanzibar, Unguja Resort
Groepsgrootte: min. 6 deelnemers, max. 8 deelnemers

Waarom Zanzibar?
Een belangrijke reden is vriendschap. Lydia en Elies kennen elkaar al 25 jaar en hebben samen gestudeerd. Elies is met haar gezin vijf jaar geleden naar Zanzibar geëmigreerd om daar haar droom te verwezenlijken. In Afrika hebben zij een prachtige omgeving gecreëerd in Unguja Resort bij Kizimkazi, die de Afrikaanse natuurbeleving versterkt.