zeefotdorp

Uitnodiging

Vertraagde Tijd

Van maandag 16 t/m donderdag 19 november 2020.

Sta stil bij jouw volgende stappen van zinvol leven en persoonlijk leiderschap

Juist in deze tijd zijn we door corona gedwongen om meer op ons zelf te staan en bij ons zelf stil te staan. Dat vraagt om leiderschap, persoonlijk leiderschap.

Nu er beperkingen zijn om je dichtbij te verbinden met anderen, word je je bewust dat jij het zelf bent, die het verschil kan maken.

Je realiseert je in je ontwikkeling waarschijnlijk meer en meer dat jouw normen en waarden niet altijd samen lopen met die van je ouders of met de organisatie, waarin jij werkzaam bent. Zo ontstaat er ruimte om je aan je eigen persoonlijke ontwikkeling te wijden en om je huidige situatie/positie/? te heroverwegen: waar sta jij nu? en waar zou je heen willen? welke stappen wil je zelf zetten de komende jaren en welke ruimte wil je /heb je om ook bij te dragen aan de wereld en de mensen om je heen?

Dit verlangen willen we graag met je onderzoeken en ook praktisch vertalen naar wat je te doen staat.

Net als jij nemen we hier de tijd voor en heeft onze retraite plaats in november, midden in de herfst. De herfst is voor veel mensen een periode van herbezinning én de herfst staat voor de oogsttijd. Deze herbezinning kan je tijdens de retraite volledig de ruimte geven en is een mooi moment om stil te staan bij wat jij kunt oogsten en veranderen.

Eduard van Vloten en Lydia Schippers kennen elkaar al 30 jaar en hebben op verschillende tijden en plekken samengewerkt. Eduard geniet nu volop van het leven na een vaste werkstructuur en Lydia werkt met veel energie aan verschillende projecten op het gebied van leiderschap. Beiden zijn ook trainer, coach en adviseur en houden van kleuren en buiten de lijntjes met oprechte betrokkenheid en verbinding. Eduard leitmotiv is: laat het stromen en dat van Lydia is Doorpakken, dat ook de naam is van haar bedrijf.

De eerste dag starten we met de lunch de laatste dag eindigen we voor de lunch.

De dagen vormen met elkaar een geheel.

Dag 1 is de aankomstdag, we staan stil bij wat je nu bereikt hebt en je gelopen pad

Dag 2 zoomen we in op datgene dat jij nu belangrijk vindt en waar je invloed op wilt uitoefenen

Dag 3  nemen we de benoemde waarden en opbrengsten mee naar je toekomstplan, verrijken ze en maken we een wilsverklaring voor het leven

Dag 4 maken we gebruik van de drempels en de groep

 

We werken zodanig dat er ook voldoende tijd is voor jezelf, de maaltijden worden gezamenlijk genuttigd en in de avond is er ook een programma.

Het programma is aantrekkelijk met verschillende werkvormen en energie en we laten ons ook graag inspireren door de kracht van de groep. Er wordt regelmatig buiten gewerkt.

De kosten van deze retraite zijn 1375€ ex btw en inclusief alle overnachtingen, maaltijden, koffie/thee water ed.

De kosten kunnen ook evt. door je werkgever betaald worden in het kader van je loopbaanplanning en persoonlijke ontwikkeling, kijk voor mogelijkheden in je cao.

We verblijven in  Athanor in Lochem, een prachtige buitenplek met  voor ieder een eigen slaapkamer en voldoende ruimte om je verwend te voelen.

Voor meer informatie kun je ons bellen of mailen Eduard: 065108851 en Lydia 0620302258