beelden_760x200

Contact en referenties

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Doorpakken
Gerrit Rietveldstraat 61
3059 PG Rotterdam

Telefoon: 06 20 30 2258
E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Download hier de algemene voorwaarden van Doorpakken.Referenties

Ik heb Lydia meegemaakt in verschillende rollen: procesbegeleider, trainer en coach. Al deze rollen vervult ze op een bijzonder inspirerende manier. Ze heeft veel kennis van arbeidsverhoudingen, groepsprocessen en persoonlijke ontwikkeling. Bovendien is het ook nog eens een vrolijk mens.
Fransien de Jong,  vakbondbestuurder FNV Bondgenoten


Zeer regelmatig beveel ik Lydia aan. Bijvoorbeeld als ik hoor dat iemand ontslag boven het hoofd hangt. 'Ga naar Lydia', zeg ik dan. 'Zij kent veel mogelijkheden en laat jou doorpakken'. Of als een organisatie even niet weet hoe een traject met medewerkers aan te pakken. 'Bel Lydia, die kan je helpen het goede spoor te vinden in het belang van de organisatie en de medewerkers.'
Er zijn maar weinig mensen die ik met een gerust hart aanbeveel. Lydia combineert haar immer positieve grondhouding, veel kennis en werkervaring met een grote dosis enthousiasme. Een plezier om lekker mee door te pakken! Uit welke organisatie of met welke adviesvraag u ook komt.
Anne Gouweloos


Lydia is alleen al door haar coachende karakter een aanwinst voor een training. Haar creatieve werkvormen, persoonlijke aandacht en gedegen kennis van de cursusstof beloven een succesvolle training. Van harte aan te raden!
Cobi Smit, Ambtelijk Secretaris OR IJsselland Ziekenhuis

Lydia is een kei in meedenken in complexe vraagstukken.
Nathalie Brocken, Zet-Brabant


Luisteren, aanvoelen, vertalen, analyseren, structureren, doelen stellen, strategie bepalen zijn kernwoorden die bij mij opkomen als ik Lydia moet beschrijven, buiten het feit dat zij een zeer sympathieke persoonlijkheid is.
Pieter van der Werff, Voorzitter OR Parteon